onsdag 26. mars 2014

Mine nyeste sponsorer!:)

Hei! Jeg er så heldig å ha fått enda to nye sponsorer!

Jeg er er glad for å kunne si at min lokale bank,  Rindal Sparebank , har gidd meg en sponsoravtale der de vil dekke noe av reiseutgiftene mine i forbindelse med konkurransen(e)!:) Med tanke på at fitnessgrenen ikke er så utbredt her i bygda mi, så synes jeg det er helt supert at de vil gjøre dette, så det setter jeg stor pris på! Tusen takk til Rindal Sparebank for at dere stiller opp!


Rindal Sparebank er også kåret til beste totalbank i Midt- Norge av Norsk Familieøkonomi, og du kan lese en artikkel om det blant annet her. Iløpet av årene jeg har hatt behov for Rindal Sparebanks tjenester, har jeg også alltid blitt møtt med høflighet og et vennlig smil. I tillegg til å ha blitt kåret til beste totalbank i Midt - Norge, gir også Rindal Sparebank ut en milliongave til idretten i bygda vår, som skal gå til en fotballhall. Kommer til å bli kjempepopulært! Det kan du lese mer om her

Rindal Sparebank har også en ledig stilling som kunderådgiver, og stillingsutlysningen ser du her



Flotte LilleMy:)

LilleMy Nguyen er en hardtarbeidende firebarnsmor fra Trondheim som jobber som frisør. Hun er i tillegg frilanser stylist, utdannet fotograf og negledesigner, og kommer til ordne neglene mine til konkurransen!:) Jeg har vært hos LilleMy tidligere både for å fotografere meg og få ordnet neglene. En kjempetrivelig dame!:) For å se noen av de stilige bildene hun har tatt, ta en titt her. Tusen takk til snille LilleMy for å vil gjøre mine negler vakre til fitnesskonkurransen!:)

Ha en riktig fin onsdag!

Elisabeth






søndag 23. mars 2014

Min musikkliste og et par smygtitt på konkurransebikinien min!

Hei, og riktig god søndag! Håper du har fått både hvilt ut og kost deg i helga, og at du er klar til å ta fatt på en ny uke:)

I går var det nok en gang poseringstrening på Kaliber Treningsstudio , og kun to uker til konkurransen!!:) Team Kaliber stiller som vanlig med noen flotte utøvere, og nå er vi klare til å gi alt og sanke inn pokaler;)



Når jeg trener, MÅ jeg ha musikk til for å klare å gi det lille ekstra. Jeg er egentlig (nesten) altetende når det kommer til musikk, men foretrekker å ha noe med litt trøkk i på trening. 
Her er en liste over noen av mine favoritter for tiden:



Hva er dine favorittsanger på trening? Kom gjerne med tips, jeg trenger å oppdatere spillelisten min!:)



Til slutt skal dere få en liten smygtitt på konkurransebikinien min fra Bikinis by Freydis, og jeg gleder meg helt villt til å stå på scenen med den!! Jeg vil virkelig anbefale Freydis sine custom made bikinier altså, og skal jeg konkurrere til høsten igjen, så blir det garantert med en bikini fra henne da også!:)


Ser flott ut, ikke sant?;)

Den dyktige fotografen John Andre Aasen, som jeg nylig var å fotograferte meg til, har nå dette supre tilbudet på fotografering for de som ønsker å forevige sin konkurranseform. Anbefales! Skal selv ha enda en shoot med ham om ikke så lenge, det gleder jeg meg til!:) 


Lik siden til John Andre Aasen på facebook her:


Og så ønsket Trollheimsporten å nevne meg på sin nettside denne uken også, noe de selvfølgelig fikk lov til:) Siden fitness ikke er så kjent eller utbredt her i bygda mi, så er det artig at noen viser interesse for det:)


Følg meg gjerne på instagram:
kettlebolma


I neste innlegg skal jeg skrive om mine nye sponsorer som jeg er så takknemlig for å ha fått!:)

Elisabeth 













torsdag 20. mars 2014

Artikkel om meg i iform.no, nye sponsorer i boks OG konkurransebikinien har kommet!!!

Heisann! Nå er det bare litt over 2 uker (!) igjen til min scenedebut, og gjett om tiden fram til da blir spennende! Jeg takker for alle lykkeønskningene jeg får, det er trivelig altså!:)




Det har skjedd en del siden sist blogginnlegg også. Blant annet har jeg fått enda to nye sponsorer! Og jeg må si jeg er meget takknemlig for at det finnes mennesker der ute som har tro på meg!:) Det gir meg masse motivasjon! Hvilke to nye sponsorer det er får dere vite i et blogginnlegg ganske snart!:)

Ellers har det kommet en artikkel om meg i iform.no, som er Norges ledende nettside innen styrketrening. Artig!


Jeg er veldig fornøyd med artikkelen, og den finner du her! :) 

Team Kaliber har felles poseringstreninger en gang for uken, og nå begynner t- walken å sitte bra! På siste poseringstrening brukte jeg reservebikinien min slik at jeg skal begynne å venne meg til å posere med litt bling;) Her er forresten et bilde av meg fra poseringstreningen forrige helg, med reservebikinien:

Jeg er klar for konkurranse!!!:)

Forrige uke var tung med mye humørsvingninger og lite motivasjon, men heldigvis har denne uken gått mye bedre. Jeg har også hatt mye vikariat i barnehagene nå i det siste, og jeg stortrives! Flotte barnehager med et positivt arbeidsmiljø er det her i bygda! Og så er det jo herlig å kunne holde hendene på disse minste barna også da, så jeg kjenner det kribler litt i eggestokkene;) Flere barn vil jeg absolutt ha!:)

Fra gårsdagens overkroppsøkt, som ble avsluttet med dips med ekstravekt! Dips er ei øvelse jeg begynte med igjen for 6 uker siden, etter et års opphold. Nå gjør jeg mest øvelsen for artighets skyld, som en tilleggsøvelse på treningsprogrammet:)


Og så var det en stor dag idag. Jeg hentet nemlig konkurransebikinien min på posten!! Jeg var så spent at jeg ikke klarte å åpne den med en gang jeg kom hjem, så jeg satte meg ned og spiste mat før jeg begynte å pakke opp. Jeg fikk hakeslep av alt bling- blinget og den nydelige fargen som møtte meg i den mørkerøde esken. Det tok knapt to sekunder før tårene presset på, og jeg begynte bare å grine. Helt overveldet. Det tok ikke mange minuttene før jeg begynte å grine igjen. Helt sykt. Sist jeg gråt slike gledestårer var da jeg og kjæresten forlovet oss i Los Angeles. Masse følelser i sving i denne kroppen nå til dags!

Kanskje kommer jeg tilbake med noen bilder av bikinien snart også;)

Bikinien har jeg, som nevnt tidligere, bestilt av superflinke Bikinis By Freydis! Her er igjen noen av bikinier hun har laget: 



(Bilder lånt fra Freydis sin facebookside)


Ta kontakt med Freydis hvis du ønsker deg en superflott custom made bikini! Hun lager ikke bare konkurransebikinier, men også vanlige beach-bikinier!:)
og lik siden hennes:)

Nå er jeg veldig sliten etter to jobber idag (barnehage og gruppetrening), kiropraktortime, poseringstrening på egen hånd og grining. Kjenner det skal bli litt godt med helg snart så jeg får litt ekstra hvile. Jeg fikk forresten nye, hjemmestrikkede ullsokker av min bestemor idag, og hun lagde dem akkurat slik jeg ønsket dem. I mørk og lys grått, og så lange at jeg kan ha dem over joggebuksene (eller min kule gule pysjbukse) om jeg vil. Da ble de selvfølgelig en del av "tonights supertrøttefjes- og- slark- outfit". Behagelig er best! Spesielt ikveld!


To be continued...:)

Elisabeth







lørdag 15. mars 2014

Sponsor på besøk, nytt fotoshootbilde og en pinlig dietthendelse!

Hei alle dere som er nattugler som meg, eller et "God morgen" til dere som leser dette på morgenkvisten!:)
Jeg har hatt en fin lørdag med poseringstrening på Kaliber, etterfulgt av en kinodate med barna. Vi var på filmen Doktor Proktors prompepulver. En morsom film:)



Jeg synes det er like artig å se på barnefilmer som voksenfilmer på kino, og tegne/ animasjonsfilmer i 3D er jo bare kjempegøy! Gleder meg spesielt til Rio 2 kommer på kino, da skal mutter`n sitte god plassert med 3D brillene på- med eller uten barna;)  Vi har et belønningssystem hjemme hos oss der barna får et smilefjes tegnet på ukeplantavla vår for hver gang/ dag de gjør lesepose/ lesetrening. Når barna har fått minst 5 smilefjes hver, får de en belønning for det. Denne uken ble altså belønningen kino med masse søtsaker i Trondheim. Stas!

Ellers så fikk jeg en stor og flott levering på døra i går. En av sponsorene mine, Reint Logisk, kom med masse frisk frukt og grønt!

Fin fredagspresang, ikke sant?

Nå har jeg ikke fått smakt på alt enda, men det jeg har spist hittil har smakt kjempegodt! Spesielt agurken var god. Ofte får man en tørr og smakløs agurk med seg hjem fra butikken, men denne var både vassete og syrlig, åh, sånt er luksus for meg!! Jeg ser med glede på å motta friske og ferske varer fremover også, selv om jeg sikkert blir nødt til å handle litt på butikken også hvis jeg går tomt for noe. Jeg er så glad for at jeg er så glad i slike matvarer!:)

Gladhet liker vi, og det skal jammen ikke mye til for å glede meg for tiden heller. Når det er sagt, så skal det heller ikke mye til før jeg blir litt sånn "Bethzilla". Egentlig er det pinlig å fortelle om det, men here it goes. Mot kveldingen i går var jeg veldig sliten, og veldig trett. Det har gått alt for lenge mellom måltidene, så jeg virkelig MÅTTE ha meg kveldsmat, og jeg SKULLE ha bl.a røkt laks og egg. To egg i kjelen, satte på kjøkkenuret. Kjente at både lyder og andre medlemmer i huset bare kunne holde litt avstand, for på dette tidspunktet kan det meste trigge til en svart sky over hodet. Så sprakk det ene egget. Jeg skulle ha HELE egg, så jeg tok oppi et egg til. Ingen tid å miste. Kjente jeg bare begynte å irritere meg over alt mulig imens jeg tok frem røkelaksen og ruccolasalaten. Endelig var eggene ferdige, og litt smårafsete klarte jeg å krønsje det ene egget imens jeg plukket av skallet. og jeg som skulle ha HELE egg!! Og det var nok det som fikk plommen til å flyte over, i dobbelt mening. 
Kjæresten hold på å lage seg middag i dette tidsrommet også, og han hadde nok allerede 30 minutter tidligere luktet (eller hørt) lunta, så han var så anonym og usynlig som han kunne, stakkar, og sa igrunnen fint lite. Av hensyn til 4 små ører like ved, så foregikk min kamp mot hypoglykemi rimelig innafor kroppens magre vegger, men bare nesten (det ble nok noen ufine banneord mot kjøkkenvekta som slår seg av i tide og utide imens jeg veier maten min også) Jeg tok det krønsja egget og hadde lyst til å kaste det rett i veggen som en barnslig liten unge, men hadde et ørlite snev igjen av blodsukkernivå til å rette blikket mot søppelskapet. For egget, det skulle kastes, helst hardt i søppelbøtta også! Og der, da jeg åpnet døra til søppelbøtta, var søppelposen SOM VANLIG overfylt fra før. 
Jeg ble forbanna på meg selv for å ikke hadde tømt søpla tidligere på dagen, og forbanna på kjæresten, for at han heller ikke hadde gjort det. Dermed siktet jeg med et halvslitent blikk mot søppelbøtta, og slengte det ødelagte, halvflytende egget ivei. Den overfylte søppelposen traff jeg bare halvveis naturligvis. Da var det bare å begynne å tørke opp eggeplomme fra gulvet. Med det fikk jeg ut litt damp, og ettet det, litt sånn halvflau over meg selv, så fikk jeg i meg mat, og klarte å tenke litt på sol og blå himmel igjen. 
Så det var ukens uperfekte hverdagsøyeblikk;) 



Og i dag fikk jeg nok et bilde fra fotoshooten jeg nylig hadde med fotograf John Andre Aasen : 


Jeg liker den litt tøffe stilen som John Andre Aasen får fram med etterbehandlingen av sine bilder!
Gleder meg allerede til neste shoot med ham!

*** Følg meg gjerne på instagram: "kettlebolma" ***


Hadde jo helt glemt at jeg skulle poste mine favoritter på spillelista når jeg trener, men det skal komme snart det også altså;)

Ønsker dere en fin søndag!

Elisabeth










fredag 14. mars 2014

Ny utforming på bloggen!

Hei, og riktig god fredag alle sammen! :)
Som dere ser, så har jeg laget en ny utforming på bloggen, og jeg satt en stund før jeg til slutt endte opp med dette. Jeg syntes det var på tide å skifte ut det jeg hadde til noe mer sporty og med andre farger som passer meg! Hva synes du? :)

Det har vært en litt tung uke denne uken, og jeg kjenner energinivået blir mindre og mindre, men det er jo normalt de siste ukene før konkurranse. Jeg har vært nær å sprekke skikkelig på dietten, men har begynt å spise en del grønnsaker ekstra, og har i meg mye væske for å fylle opp magen, hehe. Jeg er nok en veldig kjedelig samboer og kjæreste nå som bare spiser, trener, blogger, jobber, er mamma og begynner å slokne på sofaen om kveldene. Satser på å ta igjen litt tapt kjærestetid til våren, hehe! Forresten så skal vi på kjærestetur til NEW YORK på juni også, det blir knall!!:)

Neste uke skal jeg i møte med forhåpentligvis enda en sponsor, så det blir spennende! Er forberedt på både det ene og andre utfallet, men man må jo håpe!:) Også venter jeg spent på svar på et fotooppdrag som jeg har meldt meg på også. Det er sikkert mange som har meldt seg frivillig, men håper selvsagt jeg er en av dem som blir valgt!:)

Nå skal jeg ha meg på trening, og det er nok første gangen jeg må ha 3 dager på rad- trening...Ikke så optimalt da kroppen trenger pauser også, iallefall etter to dager på rad,  men det er ikke alltid timeplana og familielivpuslespillet går opp, så da blir det unntak noen ganger. Oftest får jeg gjort unna treningene når barna er på skolen eller etter at de har lagt seg til natta. Min kjæreste er så snill og leker husfar imens:)

Senere idag får jeg en levering på døra mi også. Kommer tilbake til det!:)

Inntil da ønsker jeg dere en riktig fin start på helga:)

Elisabeth



tirsdag 11. mars 2014

Spreke fotoshootbilder og mine nye sponsorer!

Her kommer noen flere bilder fra den sporty fotoshooten jeg nylig hadde, samt en gladmelding om at jeg har fått meg sponsorer!:)

Som debutant i Bikinifitness er det vanskelig å få sponsorer. Derfor setter jeg stor pris på at jeg har fått disse supre sponsorene: Reint Logisk og Glimt Bli Ny Studio!:)





Reint Logisk er en økologisk dagligvarebutikk som drives fra Halsa kommune på nordmøre. De selger sertifiserte økologiske, etiske og lokale dagligvarer til forbrukere i hele Norge som f.eks frukt og grønt, meierivarer, sjokolade, kaffe, te, hygieneprodukter, nøtter, frø, kjerner, brød, knekkebrød, krydder, kosttilskudd og mye mer. 

På ruten de kjører, så frakter/ leverer de bestilte varer på døra til kundene sine, og de kjører også varer til Trondheim!

Sjekk ut hjemmesiden deres her:
og lik siden deres på facebook:


Og jeg ser stort frem til førstkommende fredag, for da får jeg en levering på døra mi! :) Gleder meg ikke bare til å spise deilig frukt og grønt, men også å få fylt opp lageret med litt krydder, Pukka- te og speltknekkebrød igjen, for det er store favoritter her i huset!

Et eksempel på en frukt- og grøntkasse man kan bestille seg! 

(Bilder lånt fra hjemmesiden deres)

Bruker du noen økologiske varer? Hvilke favoritter har du?:)

Reint Logisk skal altså kjøre varer til blant annet bygda mi Rindal førstkommende fredag, så ta kontakt med dem og bestill deg en "goodie- kasse" du også til helgen!:)


En av mine favoritt- treningstopper;) 



Glimt Bli Ny Studio i Trondheim tilbyr blant annet disse behandlingene: Bli ny- dag, frisør, vippeextension, brynstyling, make- up, permanent make- up, brudefrisering, kurs og fotostyling. Masse på ett sted med andre ord! 

(Bilder lånt fra Glimt Bli Ny sin side på facebook)

 




Glimt Bli Ny Studio har nå fått inn Fred Hameltens håndlagde pinsett i etui i skinn i flere flotte farger. Begrenset antall!


Sjekk ut Glimt Bli Ny Studio sin hjemmeside:
og lik siden deres på facebook:


Som jeg skrev tidligere, så har jeg vært på nok en fotoshoot, denne gangen med fotografen John Andre Aasen !:) Og her er noen av bildene vi fikk tatt:







Jeg er kjempefornøyd med bildene!
Det blir nok flere shoots med John Andre Asen igjen, det er sikkert;)
Hva synes du?

Og så hadde vi det litt morro på slutten av shooten også. Jeg fikk bli et av badehette- ofrene hans, og etter flere forsøk med vannsprut rett i trynet for å få sminken til å renne, ble dette et av resultatene:


Haha, vi hadde det veldig gøy! Jeg elsker å gjøre slike utradisjonelle, morsomme ting som dette!:)

John Andre Aasen er ikke bare profesjonell og dyktig, men er også veldig kreativ. Han har blitt premiert for mange av sine fantastiske bilder også. 

Ta en titt på hjemmesiden hans:
og lik siden hans på facebook:


En fotograf jeg virkelig vil anbefale!:)

I neste blogginnlegg skal jeg dele lista mi over favorittsangene jeg liker å høre på treningene for tiden:)

Nå må jeg rett og slett finne meg litt...ja...MAT...;)

Hej då inntil videre!:)


























lørdag 8. mars 2014

Matglad covergirl med diettsprekk!:)

Heisann! Idag har jeg vært på Kaliber på poseringstrening igjen, etterfulgt av en formsjekk hos min flinke coach Gunnar Strand Jacobsen. Og Gunnar var veldig fornøyd da jeg visstnok er i god rute og er konkurranseklar allerede!!:) Så for at jeg ikke skal begynne å miste muskelmasse, så skal jeg også neste uke ha en høykarbodag, samt en spisedag idag, juhuu!:) Magesekken er for øyeblikket sprengt med innhold av yoghurtnøtter, speltlompe, brunost, litt sjokolade og brødskive med hvitost og kaviar! Som vanlig er det en større mengde vanlig mat som frister mer enn søtsaker på spisedager for min del. Senere ikveld skal jeg og kjæresten spise middag SAMMEN! Ofte så spiser jeg og kjæresten til forskjellige tider da vi har litt forskjellige dagrytmer osv, og ikke minst så spiser jeg fra egne kjeler/ panner da jeg må veie opp nøyaktig mengder mat jeg skal spise. Eneste utskeielsen på middagen ikveld blir at kylingfiletene skal vendes i en slik chili crispy chicken blanding, det skal bli saker!

Noe av tingene i dagens cheat- meal! Speltlompe med brunost varmet i mikroen er bare rådigg!!:) 
1 skive av denne brunosten inneholder ca 50 kalorier, så det er mye i en liten, flat skive for den som er på diett;)



Og så hadde jeg min første diettsprekk forrige uke, den dagen jeg egentlig hadde en høykarbodag. Jeg jobber som tilkallingsvikar på barnehager, og denne dagen var det smøremåltid der...Nystekte, grove rundstykker og diverse pålegg...Fristelsen ble for stor, så jeg spiste 4 halve rundstykker med smør, hvitost, kaviar, leverpostei, makrell og majones! Det var ikke akkurat den verste sprekken man kan ha, men det var jo en sprekk alikevel. Masse ekstra kalorier ble det! Heldigvis hadde jeg noen måltider igjen resten av dagen, så jeg fikk kuttet ut en del karbs på disse måltidene slik at jeg nesten holdt meg innafor på kalorimengdene. Jøjemeg, tenker du kanskje. Ja sånne ting har man å holde på med på konkurransediett;)



Nå er det ikke en måned igjen en gang før det braker løs på scenen i Sandefjord, og ting har til nå gått mye enklere enn jeg hadde trodd før jeg begynte for fullt igjen med dietten på nyåret!:) Jeg merker selvfølgelig at jeg har mindre energi, og føler ikke jeg har det store trøkket på treningene lenger, men det er jo helt normalt så nærme konkurransen. Motivasjonen for å ha seg på trening er ikke alltid til stede, men jeg kommer meg gjennom det. Det begynner å stoppe opp med økningen på vektene også nå, naturlig nok.

Jeg merker at humøret er varierende, men verst er det nok for hukommelsen som bare blir verre og verre;) Nå skal jeg ikke skryte på meg å være noe sterk i matematikk, men det begynner å bli ille når man må begynne å bruke fingrene til hjelp på de enkleste regnestykker også, hehe! Ellers har jeg i flere tilfeller gått fra stekeplater ved matlaging, og kokt tørr ei grønnsakssuppe...Anskaffelse av komfyrvakt neste..?

Her er forresten et formbilde for 3 uker siden, etter at jeg hadde vært på Kaliber på prøve- spraytanning! Jeg elsker utviklingen som overkroppen min har hatt, og med et lass spraytan attpåtil, så kom jo konturene veldig godt frem!:) Gleder meg så inni hampen til å stå på scenen nå!!:)


Det er mange som ser for seg et noe kjedelig kosthold når man hører ordet diett eller konkurransediett. Min coach Gunnar har kostholdsplaner som tilgangs er "menneskelige", både for hvermannsen og fitnessutøverne han coacher! Derfor skal dere få se bilder av noe av maten jeg har spist etter at jeg fikk kostholdsplanen med Gunnar på mai i fjor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noen som fortsatt mener at dietter er kjedelige?;)

Har du en stund tenkt å kontakte noen for å få hjelp til trening og kosthold, så vil jeg virkelig anbefale Gunnar Strand Jacobsen! Han driver med online veiledning også, så du får den oppfølgingen du trenger gjennom blant annet epost!:) Jeg må også nevne at alle vi som har Gunnar som PT/ coach, er samlet i en lukket gruppe på facebook, der vi imellom kan dele forskjellige mattips og treningstips, spørre andre i samme situasjon om ting som man lurer på med disse tingene osv. Jeg har blitt kjent med noen fantstiske mennesker der som står beinhardt på for å nå sine mål og for å få bedret helsen sin- med hjelp av Gunnars program! De fleste er helt vanlige mennesker, både unge og voksne, og noen av oss har tatt steget enda lengre og trent oss opp til fitnessutøvere. Nå er det opp til hver enkelt hvor langt man vil gå med både treningsplan og diett- man stopper når man føler man har nådd sitt mål:) The Gunnar, som vi også kaller ham, er også tilgjengelig på denne gruppen, så man kan stille ham eventuelle spørsmål der også.

Ta en titt på siden hans på facebook: Online PT Gunnar Strand Jacobsen eller følg ham på instagram: "coachgunnar", for å se bilder av noen av kundene han har hjulpet til en bedre hverdag:)

Følg meg gjerne på instagram også: "kettlebolma" :)




Ellers har jeg vært på nok en fotoshoot, denne gangen med dyktige og kreative fotograf John Andre Aasen og fått noen supertøffe bilder! Jeg har vært hos ham tidligere også, og denne gangen ble det skikkelig sporty bilder! Billder fra shooten kommer snart! Jeg er også så heldig at jeg har fått æren av å være "Covergirl" på siden hans på facebook:

Stilig, ikke sant?:)

Dere får ha en riktig fin kveld, forhåpentligvis med lørdagsgodter i skåla og masse god mat i magen!

Elisabeth